Suunnittele itse unelmiesi piha! Lue koko kuvaus ja saa ILMAINEN maistiainen!
Lisätietoja
Onko koskaan käynyt niin, että ostamasi puutarhakasvit kuolevat jo alkuvaiheessa tai viimeistään ensimmäisen talven aikana?

Entä oletko huomannut jonkun istuttamasi kasvin olevan liian lähellä autotallia, terassia tai kulkuväylää? Miten siinä näin on päässyt käymään?

Haluaisitko istuttaa kasveja pihallesi, muttet oikein tiedä, mitä ja mihin, mistä aloittaa?

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat toteuttaa itse suunnitelman unelmiesi pihaan!

Kurssissa on 15 osaa, joista ensimmäinen on ilmainen. Voit siis testata kurssin alkua maksamatta siitä yhtään mitään.

Kurssin osat 2-15 ovat vielä tekeillä. Kaikki osat ovat käytettävissäsi viimeistään helmikuun 2024 lopussa. Koska kurssi EI OLE vielä valmis, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan sisältöön kurssia valmisteltaessamme. Siitä kiitoksena saat eväät kauniiseen ja levolliseen pihaan reippaalla alennuksella! Kurssin normaalihinta on 179 euroa, mutta se on ostettavissa 99 euron hintaan 23.12.2023 asti.

Kurssi on toteutettu kotimaisella Campwire-verkkokurssialustalla, johon saat oston jälkeen kutsulinkin. Kutsulinkkiä ei saa jakaa muille.

TÄÄLTÄ PÄÄSET TUTUSTUMAAN KURSSIIN ILMAISEKSI. Kurssille rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen saatamme silloin tällöin lähettää päivityksiä kurssiin liittyen, mutta muutoin olemme laiskoja lähettelemään uutiskirjeitä.
hinta

179,00 €
99,00 €

30 päivän alin hinta
99,00 €
Toimitusaika: 3 - 7 päivää