Paperinen lahjakortti Lakeuden Vihertaimiston myymälään (toistaiseksi ei toimi verkkokaupassa).
Lisätietoja
Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä laskien ja niillä voi ostaa kaikkia tuotteitamme ja palveluitamme poislukien lahjakortit. Yliaikaisia lahjakortteja ei hyvitetä. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

50 euron ja sitä suurempien lahjakorttien hintaan sisältyy ilmainen postitus Postin XXS-pakettina (kotiosoitteeseen) vastaanottajalle. Jos tilaat verkkokaupasta myös muuta samalla ostokerralla, kaikki ostokset toimitetaan samaan osoitteeseen tai noutopisteeseen. Jos haluat lahjakortin toimitettavaksi eri paikkaan kuin muut ostoksesi, teethän erillisen oston.

Lahjakortin voi ostaa myös noudolla valitsemalla toimitustavaksi "Nouto". Tällöin lahjakortti voidaan noutaa Lakeuden Vihertaimistolta myymälän aukioloaikoina.

Lahjakorttiostoja verkkokaupasta koskee myös 14 vuorokauden peruutusmahdollisuus. Tätä ei voi enää hyödyntää, mikäli lahjakorttia on tuon 14 vuorokauden aikana jo käytetty. Peruutuksen jälkeen asiakkaalle palautetaan lahjakortin arvo vähennettynä todellisilla toimituskuluilla (XXS-paketin hinta 4,80). Lahjakortin sarjanumero mitätöidään eikä lahjakorttia tarvitse palauttaa meille. Peruutuksesta tulee ilmoittaa 14 vuorokauden kuluessa posti@vihertaimisto.fi.
hinta