Tehdään opastetusti leikkokukka-asetelma astiaan käyttäen tukena metalliverkkoa
Lisätietoja
Työpajassa opitaan, miten leikkokukat valmistellaan asetelmaa varten ja miten kukat asetellaan astiaan käyttäen tukena metalliverkkoa.

Työpajaan sisältyy leikkokukat, asetelma-astia, tarvikkeet ja opastus sekä työvälineiden käyttö.

Saat pajasta mukaasi myös käyttämäsi kukkaveitsen tulevien asetelmien imupintojen leikkaamista varten.

Asetelmapajan lopputulos pakataan sääolot ja paketissaoloaika huomioiden.

Pajaan sisältyy myös kahvi/tee ja makea kastaminen. Ilmoitathan posti@vihertaimisto.fi, jos sinulla on ruokarajoitteita. Tarjottavamme ovat automaattisesti laktoosittomia.

Työpajaan mahtuu kuusi henkilöä. Jos pajaan ei ole jäljellä niin montaa paikkaa kuin haluaisit ostaa, laita viestiä posti@vihertaimisto.fi, niin yritetään järjestää lisäpaja samalle päivälle.

Työpajojen peruutusoikeus poikkeaa 14 päivän lakisääteisestä peruutusoikeudesta, sillä työpajat ovat ns. räätälöityjä tuotteita, joihin liittyy pilaantuvien tarvikkeiden hankkimista (Kuluttajansuojalaki luku 6, 17§ 4). Työpajan voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen työpajan alkua, jolloin rahat palautetaan täysimääräisenä ostajalle. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen posti@vihertaimisto.fi. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, asiakkaalle palautetaan ostosumma, josta on vähennetty välittömät kustannukset peruutuksesta (esim. leikkokukkien hinta). Peruutusta ei voi tehdä enää työpajan ajankohdan jälkeen, vaikka ostosta olisi kulunut alle 14 vuorokautta (Kuluttajansuojalaki luku 6, 16§ 1).
hinta

50,00 €

Tuote on tilapäisesti loppunut
Tilapäisesti loppu