PISTOKAS / lehtikaktus, jonka kukat tuoksuvat voimakkaasti
Lisätietoja
Leikkaamme pistokkaat emokasvista tilauksen jälkeen. Sinulle lähetettävä lehtipistokas on vähintään kuvassa olevan pistokkaan kokoinen ja sitä on mahdollista vielä leikata pienempiin osiin. Pistokas on nimensä mukaisesti pistokas, eli sillä ei ole juuria. Pistokkaan annetaan kuivua pari päivää (meiltä tullut pistokas sopii istutettavaksi heti, mutta jos leikkaat itse lehteä pienemmäksi, anna leikkuupinnan kuivua), jonka jälkeen se laitetaan ilmavaan kasvualustasekoitukseen (tarkista, että tulee oikein päin), jota pidetään hieman kosteana. Kirkas muovipussi tai muu muovihuppu kannattaa laittaa pistokkaan päälle. Jätä kuitenkin rako, jotta ilma vaihtuu.

Myöhemmin meiltä lienee saatavissa myös juurrutettuja tuoksulehtikaktuksia ruukussa, mutta niiden hinta tulee olemaan suurempi.

Kasvin hoito poikkeaa aavikkokaktusten hoidosta: kastele säännöllisesti, kun pintamulta on kuivahtanut. Ei tarvitse paahdetta viihtyäkseen. Kukkiessaan tekee valkoisia, tuoksuvia kukkia.

Alkuperämaa Hollanti

Lähetämme kasveja maanantaisin. Pidäthän huolta, että haet paketin heti sen saavuttua. Muussa tapauksessa emme korvaa mahdollisia kuljetuksen aikaisia vaurioita. Emme lähetä kasveja kovilla pakkasilla, vaan sovimme toimituksesta kanssasi pakkasjakson jälkeiselle ajalle. Pikkupakkasilla käytämme 36 tunnin lämpöpakkauksia.
hinta

7,00 €

Toimitusaika: 3 - 7 päivää