Biolan Kasvimaalannoite on luomukasvatukseen soveltuva erikoislannoite hyvälaatuisen vihannes- ja juuressadon viljelyyn.
Lisätietoja
Biolan Kasvimaalannoite on luomukasvatukseen soveltuva erikoislannoite hyvälaatuisen vihannes- ja juuressadon viljelyyn. Lannoite sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia ravinteita. Lannoitteen korkea kaliumpitoisuus parantaa sadon laatua. Kasvimaalannoite on kuivattu ja rakeistettu, joten sen käyttö on siistiä ja helppoa.

Biolan Kasvimaalannoite soveltuu kaikkien kasvimaan kasvien lannoittamiseen. Taulukon annosteluohjeet ovat hyvässä kasvukunnossa olevalle maalle. Heikkoravinteisella maalla lannoitemäärän voi jopa kaksinkertaistaa.

Peruslannoitus:
Perustettavalle kasvimaalle voidaan antaa Biolan Kasvimaalannoitetta 3–5 l /10 m² muokkauksen yhteydessä.

Hoitolannoitus:
Biolan Kasvimaalannoite on pitkävaikutteinen ja suurimmalle osalle kasvimaan kasveista riittääkin kertalannoitus keväällä.

Lannoiterakeet voidaan antaa:
sekoittamalla maahan muokkauksen yhteydessä,
muokkauksen jälkeen kasvikohtaisesti pintalevityksenä (lannoiterakeet sekoitetaan kevyesti pintamultaan esim. haravalla) tai
sijoituslannoituksena kylvörivin tai taimen viereen.


Lannoitus kasvukaudella:
Runsaasti ravinteita vaativille vihanneksille, kuten kaalikasveille ja purjolle, voidaan antaa tarpeen mukaan lisälannoitusta kesän aikana.

Tyyppinimi: Orgaaninen eläinperäinen kivennäislannoite (NPK 4-1-6)
Kauppanimi: Biolan Kasvimaalannoite
Raaka-aineet (FIT023-04004/2009):
Kompostoitu broilerinlanta
kaliumsulfaatti (6 %)
Ravinnepitoisuudet:
Typpi (N) 4 %
vesiliuk. 1,5 %
Fosfori (P) 1 %
liukoinen 0,8 %
Kalium (K) 6 %
Kosteus: 10 %
Orgaanisen aineksen määrä: 70 %
hinta

14,50 €

Toimitusaika: 3 - 7 päivää