Pikkuinen maaorkidea, jonka lehdissä risteilee tummalla pohjalla punertavat lehtisuonet, lehtien alapinta on punainen / laji(ke) epävarma!
Lisätietoja
Emme ole saaneet viljelijältä kasvin tarkkaa laji(ke)tietoa, joten sen nimi on valistunut arvaus. Jos osaat tunnistaa kasvin paremmin, olemme kiitollisia nimitiedoista!

Jalokiviorkideojen lehtikuviot ovat häkellyttävän kauniita. Näiden kasvien suurin esteettisyysarvo on lehdissä. Jalokiviorkideat eivät kasva kovin korkeiksi, vaan niiden kasvutapa on mätäsmäinen, maata pitkin ryömivä. Tämäkin pikkukaveri kasvaa leveyttä ja sille kannattaakin vaihtaa pian leveämpi ruukku. Kasvualustaksi ei sovi kovin hyvin orkideamulta vaan joku paremmin vettä pidättävä, ovathan nämä pääasiassa maassa kasvavia orkideoja poiketen esim. perhoskämmeköistä.

Älä päästä kasvualustaa täysin kuivaksi. Jalokiviorkideat hyötyvät terraario-olosuhteista, mutta voi niitä kasvattaa myös terraarion ulkopuolella. Esim. ruukun sijoittaminen isoon lasipurkkiin lisää kasvin viihtyvyyttä. Tarvitsee jonkin verran valoa, mutta koska on metsän aluskasvi, pärjää vähäisemmälläkin valon määrällä.

Alkuperämaa Hollanti

Lähetämme kasveja maanantaisin. Pidäthän huolta, että haet paketin heti sen saavuttua. Muussa tapauksessa emme korvaa mahdollisia kuljetuksen aikaisia vaurioita. Emme lähetä kasveja kovilla pakkasilla, vaan sovimme toimituksesta kanssasi pakkasjakson jälkeiselle ajalle. Pikkupakkasilla käytämme 36 tunnin lämpöpakkauksia.
hinta

22,00 €

Toimitusaika: 3 - 7 päivää